Torrada d’alvocat i pastrami de gall dindi
Obrim els alvocats, traiem l'os i la carn amb ajuda d'una cullera. Xafem la carn…
Continuar llegintObrim els alvocats, traiem l'os i la carn amb ajuda d'una cullera. Xafem la carn…
Continuar llegintPosar aigua amb sal a bullir i fer la pasta. Per a la salsa, tallar…
Continuar llegintUntem la mostassa de mel en una llesca de pa, sense passar-nos amb la quantitat.…
Continuar llegintTallem totes les verdures de la manera que més ens agradi. Les saltegem amb oli…
Continuar llegintL'origen del pastrami es troba en els països de l'est. Antigament maceraven la carn de…
Continuar llegintEn una paella amb un rajolí d'oli d'oliva calent, daurem els talls de bacó ibèric…
Continuar llegintPassem el bacó ibèric cuit i fumat per la paella amb l'oli d'oliva ben calent…
Continuar llegintEscalfem en un plat la crema de coliflor i per sobre hi afegim uns encenalls…
Continuar llegintObrim el panet i hi posem la pinya natural laminada. Afegim formatge cheddar o Maó…
Continuar llegintUntem el pa de xapata amb crema de formatge. Hi posem a sobre els tomàquets…
Continuar llegint