Pit de gall dindi a la planxa amb verdures
En una paella amb una mica d’oli d'oliva ben calent saltem els espàrrecs i els…
Continuar llegintEn una paella amb una mica d’oli d'oliva ben calent saltem els espàrrecs i els…
Continuar llegintEn un plat posem els encenalls de pit de gall dindi. Expremem la llimona per…
Continuar llegintEn una paella afegim una mica d'oli d'oliva i quan està calent passem per la…
Continuar llegintSobre les llesques de pa alemany hi posem unes llenques d’espatlla ibèrica rostida. Hi posem…
Continuar llegintCuinem l’espatlla ibèrica rostida de Casa Boix, tan senzill com tenir-la al forn a 180…
Continuar llegintPosem els talls fins de pernil cuit fumat al plat. Cobrim amb la pinya tallada…
Continuar llegintSobre un plat preparem un llit d'humus de llenties i a sobre hi posem uns…
Continuar llegintObrim el pa de viena i l'untem amb la crema de formatge. Hi posem a…
Continuar llegintSobre un filet de pollastre posem un tall de pernil cuit i un tall de…
Continuar llegint