Sandvitx clàssic de pastrami, però de gall dindi!
INGREDIENTS:
- 100 gr. de Pastrami de Gall dindi llescat
- Dues llesques de pa de motlle amb llavors
- Canonges, Ruca, Espinacs o el full que més ens agradi
- Formatge Gouda, 2 làmines
- Mostassa de mel, en aquest cas, però al gust
- 2 o 3 Cogombrets dolços en vinagre que siguin grans
ELABORACIÓ:
Untem la mostassa de mel en una llesca de pa, sense passar-nos amb la quantitat. També podríem utilitzar maionesa o bé un altre tipus de mostassa. A sobre hi anirem afegint els talls de Pastrami donant-los una mica de volum, que tingui un dit de gruix. Afegim les fulles de canonges, ruca, espinacs i els cogombres que haurem tallat en làmines no gaire fines. Acabem amb el formatge i planxem el sandvitx. * També podem torrar el pa abans o fer-ho sense torrar. A el gust de cadascú.